enhu

Üdvözöljük a Pierrot-ban!

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol Lutz Lajos séf vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Lajos és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide. Mivel a Pierrot 1982-ben nyitott Budapest első privát kávéházaként, számos híresség megfordult nálunk az évek során – színészek, politikusok, művészek, köztük Marcello Mastroianni, Sir Roger Moore, Antonio Banderas, Jeremy Irons, Robert De Niro, Harrison Ford, Ryan Gosling és Eva Mendez, vagy az AC/DC és a Depeche Mode zenekarok. A Pierrot számos változáson ment át 1982 óta, amikor Zsidai Ilona és Péter megálmodták és megnyitották az első budavári éttermüket, a Pierrot-t. Azóta számos további éttermet és hotelt nyitott családunk, de egy dolog változatlan: a teljes család, több generáció dolgozik azon és tekinti küldetésének, hogy a magyar gasztronómia végre ismét egykori, háború előtti fényében tündököljön. Családunkban a vendéglátás nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. Üzleti elképzelésünk nemes céllal párosul, Budapest városának szeretete, a kompromisszummentes minőség és a vendégek tisztelete állnak a középpontban.
Ugrás a következő részre

Rendezvények

Gasztronómiai és rendezvényszervező tapasztalatunkat egyesítve éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvényéhez kapcsolódó catering lebonyolítását. Legyen szó egy Ön által választott vagy egy általunk ajánlott helyszínről, saját személyzetünkkel a tőlünk megszokott professzionális színvonalon látjuk vendégül családját, barátait vagy kiemelten fontos üzleti partnereit. Éttermeinkből ihletet merítve olyan fogásokat és menüsorokat álmodtunk meg, mellyel rendezvényét a már jól ismert íz- és hangulatvilággal ruházhatja fel, 15 fős baráti összejöveteltől kezdve az 500 fős vállalati piknikig. Igény esetén örömmel gondoskodunk az alkalomhoz illeszkedő bútorzatról és dekorációról, valamint a szükséges technikai eszközökről. Személyes, egyedi ajánlat miatt lépjen kapcsolatba velünk a hello@zsidai.com e-mail címen vagy a +36 1 800 9211 telefonszámon.

Esküvő

A klasszikus és kifinomult Pierrot belső termei és kertje tökéletes helyszín egy romantikus esküvői ebédre vagy vacsorára. A lezseren elegáns két belső terem 70, míg az eredeti, 13. századi várfalak által körbevett kert 60 fő befogadására alkalmas. Kifinomult ételek, széles borválaszték és kérésre élő zongora zene. Caterig biztosítása akár külső helyszínen is.

HÍREK

Különleges ajánlatainkat ajánljuk szíves figyelmébe

Liszkay zongora est a Pierrot-ban

A tavaszi szezon előtt a Pierrot egy rövid időre bezárta kapuit, hogy ez idő alatt mind belsőre, mind külsőre megújulhasson. Az ajtók újra kinyíltak, ennek megünneplésére sok szeretettel várjuk egy különleges vacsorára, amelyet idén Lutz Lajos készít el Önnek, Liszkay Mihály zongorajátéka kísér és a Liszkay Kúria borai tesznek különlegessé. Dátum: április 11. (kedd) 19:00 Helyszín: Pierrot | 1014 Budapest, Fortuna utca 14., Budai Vár Asztalfoglalás: 06 1 375 6971 vagy info@pierrot.hu Ár: 14.900 Ft* Séf: Lutz Lajos MENU Amuse bouche Kacsamáj terrine, eper, rebarbara, ropogós dió Spárgahab leves, kagyló, citrom kaviár Posírozott ördöghal, cékla, erdei gombák, répák Konfitált borjúpofa, újburgonya, karalábé, medvehagymahab Tonkababos csoki mousse, málna ragu BORÁSZ A ZONGORÁNÁL A vacsora alatt Liszkay Mihály zongorázik nekünk. FOGLALÁS Kérjük, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze a hello@pierrot.hu e-mailcímre vagy hívjon minket a +36 (1) 375 6971-es telefonszámon. www.pierrot.hu 1014 Budapest Fortuna u 14. telefon: +36 (1) 375 6971 hello@pierrot.hu *A menü és a felsorolt italok ára egy főre vonatkozik; az ár taltalmazza az Áfa-t, de nem tartalmazza a 13,5% szervízdíjat. Az vacsora alatt marketingkommunikációs célból fotózunk az étteremben, melyeken akár Ön is szerepelhet.

Megújult a weboldalunk!

Fogadják szeretettel a Pierrot megújult weboldalát.

Értesüljön ajánlatainkról időben, iratkozzon fel hírlevelünkre