HU EN

Budapest romantikus étterme: fedezd fel a Pierrot lezseren elegáns hangulatát!

Budapest romantikus étterme: fedezd fel a Pierrot lezseren elegáns hangulatát!
A Budai Várnegyed varázslatos utcáin bújik meg Budapest romantikus étterme, a Pierrot, ahol elegáns, mégis kényelmes környezetben fedezheted fel a fine dining fogások különlegességeit… fedezd fel romantikus éttermünket, és lepd meg szerelmed egy felejthetetlen vacsorával!
Budapest romantikus étterme Egy pár életében rendkívül fontos, hogy mindig szakítsanak egymásra időt… akár egy rohanós hét után, akár egy kellemes nyári estén: egy romantikus étteremben elköltött vacsora, egy séta kettesben a Budai Várnegyed fantasztikus falai között mindig jó ötlet, ha szeretnétek újra egymásra találni a hétköznapok forgatagában! 
Pierrot éttermünk romantikus hangulata, elegáns megjelenése tökéletes hátteret biztosít a párok számára – legyen szó akár egy első randevúról, akár egy sokadik, együtt elköltött vacsoráról, de akár esküvői vacsoráról, házassági évfordulós ünnepségről is. Fedezd fel ékszerdobozunk a Budai Várban, és látogass el Budapest romantikus éttermébe! 
 

Budapest romantikus étterme, lezseren elegáns hangulattal

A Pierrot-ban kétség kívül az eleganciáé a főszerep, de ez nem jelenti azt, hogy Budapest romantikus éttermében kényelmetlenül kellene éreznetek magatokat. A lezseren elegáns hangulat ugyanis éppen ezt jelenti: hogy úgy élhetitek át az ünnepi hangulatot, az eleganciát, hogy közben kényelmesen, feszengések nélkül élvezhetitek egymás társaságát! 
 

Budapest romantikus étterme kerthelyiséggel is vár! 

Az étterem belső terében jellemző elegancia a kertbe érkezve még különlegesebb formát ölt: a 13. századi várfalak között megbújó kerthelyiségünk zöld növényzettel, kényelmes asztalokkal várja kedves Vendégeit. A nyári hónapokban, vagy akár a tavaszi, őszi napsütéses délutánokon is ez a hely Vendégeink kedvence, amelyet Ti is élvezni fogtok!
 

Budapest romantikus étterme, fantasztikus étel- és italkínálattal is

A romantikus hangulathoz, az eleganciához a felkínált ételek is alkalmazkodnak: a Pierrot-ban nemzetközi fine dining fogásokkal várunk, étlapunkon olyan különlegességekkel is találkozhattok, mint a kakukkfüves nyúlgerinc, a konfit malacpofa, de természetesen a desszertekről sem feledkezünk meg: nagy kedvencünk a fehércsokoládé mousse, amivel biztosan lenyűgözöd majd szerelmed! 
A jó fogások mellé természetesen dukálnak a jó borok és a különleges pezsgők: a Pierrotban hatalmas nemzetközi bor- és pezsgőválogatással is várunk, hogy még emlékezetesebb legyen a vacsora!
 

Budapest romantikus étterme, rendezvényekre is

Amennyiben úgy gondolom, romantikus hangulatú éttermünk nem csak egy kettesben eltöltött vacsorára, de akár egy esküvői, vagy éppen házassági évfordulós ünnepségre is igénybe vennéd, arra is van lehetőséged! Éttermünk zártkörű rendezvényekre exkluzívan bérelhető, nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni IDE kattintva

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.