HU EN

Klasszikus magyar konyha nagypolgári tálalásban

Klasszikus magyar konyha nagypolgári tálalásban

Menü

A Séf és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból.
Ételek Desszertek

ELŐÉTELEK

Sült Etyeki Hófehér kecskesajt
7540

bébi római salátával, körtével és diós morzsával

Kacsamájpástétom
8280

fügével, pekándióval & házi brióssal

Angus marha tatár
8940

érlelt tojássárgájával és kaviárral

Pácolt norvég lazac
8160

kapros íróval, savanyított sárga céklával, lazac kaviárral és vízitormával

LEVESEK

Marhagulyás
4860

burgonyával, zöldségekkel és csipetkével

Klasszikus halászlé
5380

harcsafilével és gyufatésztával

Csirkehúsleves
4660

konfitált zöldségekkel és grízgaluskával

MAGYAR KLASSZIKUSOK

Borjú bécsi
14540

krémes burgonyafőzelékkel

Paprikás csirke
7960

speclivel és tejfelhabbal

Marha stefánia
10140

vadas mártással és knédlivel

FŐÉTELEK

Rókagombás ravioli (V)
7740

fontini sajttal és parmezán habbal

Fogasfilé
9080

pezsgő veolutéval, vörösgarnélával és petrezselymes burgonyával

Black Angus marhabélszín Rossini módra 150g (AUS)
23040

szarvasgombás gratin burgonyával és fodroskellel

Konfitált kacsacomb
10080

barna vajas édeburgonya pürével, pirított bordáskellel és narancs jus-vel

Black Angus rib eye steak 250g (AUS)
20580

vargányapürével, ördögszekér gombával, kelbimbóval és vörösboros jus-vel

Lepényhal Meunière
19140

vajas petrezselymes burgonyával

KÖRETEK

Burgonyafőzelék
2940

Sült burgonya
2940

Szezonális saláta
2540

Uborkasaláta
2940

DESSZERTEK

Zuki házi fagyik & sorbet
3780

Napi ajánlatunkról kérdezd a felszolgálót. Három gombóc házi fagylalt, csokoládé szósszal vagy gyümölcs kompóttal

Créme brûlée
4140

pisztáciával és vaníliás ropogóssal

Flódni
4140

birs fagylalttal

Gesztenye mousse
4140

amaréna meggyraguval és meggy sorbet-val

Táblás Ajánlat

ELŐÉTELEK

FŐÉTELEK

DESSZERTEK

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.