HU EN

Rendezvények

Rendezvények

Rendezvények

Gasztronómiai és rendezvényszervező tapasztalatunkat egyesítve éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvényéhez kapcsolódó catering lebonyolítását. Legyen szó egy általad választott vagy egy általunk ajánlott helyszínről, saját személyzetünkkel a tőlünk megszokott professzionális színvonalon látjuk vendégül családodat, barátaidat vagy kiemelten fontos üzleti partnereidet.

Éttermeinkből ihletet merítve olyan fogásokat és menüsorokat álmodtunk meg, mellyel rendezvényedet a már jól ismert íz- és hangulatvilággal ruházhatod fel, 15 fős baráti összejöveteltől kezdve az 500 fős vállalati piknikig. Igény esetén örömmel gondoskodunk az alkalomhoz illeszkedő bútorzatról és dekorációról, valamint a szükséges tehcnikai eszközökről.

Személyes, egyedi ajánlat miatt lépj kapcsolatba velünk a hello@zsidai.com e-mail címen vagy a +36 1 800 9211 telefonszámon.Milyen rendezvényekre ajánljuk Pierrot éttermünket?

VIP ÉS VEZETŐI EBÉDEKRE, ELEGÁNS ÜZLETI VACSORÁKRA
A tágas belső és külső tér adottságai miatt

ELEGÁNS ESKÜVŐKRE
A csodaszép kert miatt

ROMANTIKUS LEÁNYKÉRÉSEKRE
A meghitt környezet miatt

DIPLOMÁCIAI ESEMÉNYEKRE
A remek lokáció miatt

BORVACSORA
A széles borválaszték miatt

VAGY
ha valakit csak simán el szeretne kápráztatni!
 

Esküvő

A Pierrot egy elegáns, kifinomult magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol a klasszikus magyar és nemzetközi konyhát emeltük egy újabb szintre.

A Pierrot belső termei és kertje tökéletes helyszín egy romantikus esküvői ebédre vagy vacsorára. A két belső terem együtt 70, a kert pedig önmagában 70 fő befogadására alkalmas.

Kifinomult ételek, széles borválaszték és kérésre élő zongora zene.

 

Elérhetőségeink

1014 Budapest, Budai Vár, Fortuna utca 14.
Térkép

Asztalfoglalás

15 fő feletti foglalás esetén, kérjünk írjon a hello@zsidai.com e-mail címre.
+36 1 375 6971          hello@pierrot.hu
 
Asztalfoglalás

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.