HU EN

Esküvői étterem Budapesten: fedezd fel a Pierrot éttermet

Esküvői étterem Budapesten: fedezd fel a Pierrot éttermet
Esküvői vacsorára keresel éttermet Budapesten? Szeretettel gratulálunk! Ha egy igazán romantikus, lezseren elegáns esküvői éttermet álmodtál meg, ismerd meg a Pierrot-t!
Esküvői étterem Budapesten Egy pár életében az egyik legnagyobb fordulópont az eljegyzés, és az azt követő házasságkötés. Fontos pillanatok ezek, amelyekre életed végéig emlékezni fogsz, és amelynek igazán érdemes megadni a módját. Hogy minden tökéletesen sikerüljön, az esküvői vacsorának is meg kell találnotok a legjobb helyszínt, amely teljes egészében passzol álmaitokhoz! Nem véletlen, hogy Pierrot éttermünk sok esetben már-már esküvői étteremként kerül megemlítésre: hiszen megannyi pár választotta már ezt a nagyszerű helyszínt élete nagy napjának helyéül. 
 
És hogy miért olyan népszerű a Pierrot éttermünk az életüket összekötni kívánó párok körében? Engedd meg, hogy pár szóban bemutassuk lehetőségeiteket, ha Nálunk tartjátok az esküvői vacsorát! 
 

Romantikus, esküvői étterem a Budai Várban

A Pierrot a Budai Várnegyed festői környezetében helyezkedik el, közel az itteni házasságkötő teremhez – amely kiváló esküvői étteremként szolgál a házasulandó párok számára. A Vár páratlan atmoszférája, gyönyörű panorámája az esküvői fotózásoknak is nagyszerű helyet biztosít, esküvői éttermünk pedig tökéletes hátteret ad az esküvői vacsoráknak, ünnepségeknek.
A több részre osztott belső tér elegáns kiegészítői mellett nagyszerűen mutatnak a menyasszony kedvenc virágai, az esküvői dekorációkkal pedig páratlan végeredmény érhető el. Az esküvői étterem „lezseren elegáns” hangulata éppen az, amiről a legtöbb pár álmodik: elegáns, romantikus stílusa mellett nem kell feszengenetek! Kifinomult, mégis barátságos helyet kínálunk esküvői étteremként, amire szívesen emlékeztek majd vissza. 
 

Esküvői étterem Budapesten, szabadtéri lehetőséggel

Pierrot esküvői éttermünk nem csak hangulatos, romantikus belső terével, de a hátsó kertben berendezett gyönyörű kertjével is hamar belopja magát minden ifjú pár szívébe. A kertben akár szabadtéri esküvő megrendezésére is sor kerülhet – mint oly sokszor került is már – ráadásul attól sem kell tartanotok, hogy egy esetleges rossz időjárás tönkre teszi az alkalmat, hiszen bent is ünnepelhettek! 
 

Esküvői étterem Budapesten: fine dining esküvői fogásokkal

Az esküvői étterem nem csak a hely szépségétől lesz tökéletes, de az étkeztetés is nagyon fontos része életetek Nagy Napjának. A Pierrot-ban a klasszikus magyar ételek jelennek meg fine dining formában, amely még különlegesebbé teszi ezt a napot számotokra, és Vendégeitek számára. A valódi ízes, csodás magyar ételek európai tálalásban jelennek meg a legjobb alapanyagokból, amelyek között minden pár megtalálja majd a kedvére valót! 
 

Esküvői étterem Budapesten, ahogy Ti szeretnétek! 

Rendezvényszervező kollégáink tapasztalatával minden megvalósítható: mivel számos étteremben, számos helyszínen dolgozunk, ezért biztosak lehettek benne, hogy itt megtaláljátok azt a rugalmasságot, amire vágytok. Keressétek bizalommal kollégáinkat, akik készséggel segítenek megszervezni a legboldogabb napot életetekben! 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.