HU EN

Étterem randevúra Budapesten? A Pierrot-ban nem fogtok csalódni!

Étterem randevúra Budapesten? A Pierrot-ban nem fogtok csalódni!
Meglepnéd kedvesed egy romantikus vacsorával? A Pierrot étterem randevúkra is kiváló választás Budapesten, a Budai Várnegyedben!
Étterem randevúra Budapesten Egy kapcsolat – akármilyen jól is működik – mindig megérdemli a törődést, és meg is hálálja. A kettesben eltöltött, minőségi idő nélkülözhetetlen közös élményekkel gazdagít, és mi lehet kellemesebb egy romantikus vacsoránál, egy igazi randevúnál? 
Ha meglepnéd párod, szerelmed vagy feleséged egy ilyen eseménnyel, nálunk jó helyen jársz! Ismerd mega Pierrot éttermet randevúkra, és látogassatok el hozzánk! 
 

Étterem randevúra Budapesten, kifinomult, lezseren elegáns hangulattal

Akár egy különleges esemény kapcsán szeretnéd meglepni a párod, akár csak szeretnétek egy kicsit kiszakadni a hétköznapok fogságából, a randevúnak érdemes megadni a módját. Egy romantikus étterem randevúra, kifinomult hangulattal, lezseren elegáns stílussal tökéletes választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire ehhez szükséged lehet: mégsem kell feszengenetek. 
 

Étterem randevúra Budapesten, nemzetközi fine dining ételekkel

Ha szeretnéd különlegessé tenni ezt a napot kedvesed számára, azt az ételekkel is megteheted. Egy-egy különleges fogás, valami új, valami extravagáns tökéletes választás lesz a randevúra ha nálunk jártok! A Pierrot konyhájában a nemzetközi fine dining fogások legjobbjait készítjük, amelyektől biztosan le lesz nyűgözve szerelmed. 
 

Étterem randevúra Budapesten kiváló bor- és pezsgőkínálattal

Természetesen azt is tudjuk, hogy a kiváló fogások mellé kiváló borok, vagy éppen pezsgők is járnak. A romantikus vacsorák, a randevúk egyik legmeghittebb része, mikor koccinthattok arra, hogy együtt vagytok. Tegyék ezt méltóképpen, nemzetközi borválogatásunk legjobbjaival! 
 

Étterem randevúra Budapesten, hangulatos belső kerttel

Bár a Pierrot étterem belső terének hangulatos, elegáns megjelenése minden bizonnyal tökéletes választás egy randevúra, azt is megértjük, hogy sokan a tavaszi-nyári időszakban inkább a szabad ég alá vágyakoznak.
Nálunk erre is van lehetőség: az étterem hátsó részén zárt kerthelyiséggel várunk A 13. századi várfalak között megbúvó kis kertünk hangulata segít, hogy elkápráztasd kedvesed. 
 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.