HU EN

Randevú helyszín Budapesten: fedezd fel romantikus éttermünk varázslatos hangulatát!

Randevú helyszín Budapesten: fedezd fel romantikus éttermünk varázslatos hangulatát!
Randevú helyszínt keresel Budapesten, hogy meglepd szerelmed egy kellemes, romantikus vacsorával? A Pierrot-ban szeretettel várunk! 
Randevú helyszín Budapesten Randevú helyszínként éttermet választani – akár önálló, akár kiegészítő programként – kiváló ötlet lehet. Egy romantikus vacsora tökéletes páros program, ha szeretnétek egy kis minőségi együtt töltött időt: egy kellemes, hangulatos étteremben lehetőségetek van nyugodtan beszélgetni, élvezni egymás társaságát mialatt a finom falatok és a csodás környezet gondoskodik az ünnepélyes keretekről. 
Ha Te is randevú helyszínt keresel Budapesten, érdemes megismerkedned elegáns és kifinomult éttermünkkel a Budai Várban! Mutatjuk, mire számíthatsz, ha hozzánk jöttök vacsorázni. 
 

Randevú helyszín Budapesten romantikus, elegáns és kifinomult hangulattal

A Pierrot étterem klasszikus eleganciája, kifinomult romantikája tökéletes hátteret biztosít minden páros programnak. Nem véletlen, hogy ez az étterem megannyi lánykérést és esküvőt is „látott” már: sok pár választja romantikus eseményekre. 
Hangulatos megjelenése, a lágy zongoraszó tökéletes hátteret biztosít egy kellemes vacsorának! 
 

Randevú helyszín Budapesten a gasztronómia szerelmeseinek

Nem csupán hangulatával nyűgöz le a Pierrot. Elegáns éttermünkben az ételek és a felszolgált italok is magas minőséget képviselnek, így gasztronómiai élményben is részetek lehet! Nemzetközi fine dining fogásaink, fantasztikus pezsgőkínálatunk felejthetetlenné teszik majd ezt a napot. 
 

Randevú helyszín Budapesten, páratlan környezetben

Amikor randevúhelyszínt keresel, nem csupán magának az étteremnek kell megfelelnie az elvárásoknak. Szerencsére a Pierrot ebből a szempontból is fantasztikus választás: a Budai Várnegyed egyik legszebb utcáján található az éttermünk, így a romantikus vacsora előtt vagy után is páratlan szépségű tájakon sétálgathattok! 
 

Randevú helyszín Budapesten kerthelyiséggel, szabadtéri asztalokkal

A tavaszi-nyári hónapokban a legtöbben szeretjük a szabadban elfogyasztani a kiválasztott fogásokat, és itt erre is lehetőségetek van, nem is akárhogyan! A Pierrot nem csupán terasszal, hanem egy saját, zárt kerthelyiséggel rendelkezik, ahol a várfalak között, gyönyörű zöld övezetben élvezhetitek a randevút. 

 


 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.