HU EN

Romantikus étterem Budapest – Pierrot étterem

Romantikus étterem Budapest – Pierrot étterem
A kettesben töltött minőségi idő minden boldog párkapcsolat alapja. Lepd meg kedvesed egy kellemes vacsorával romantikus éttermünkben Budapesten, a Pierrot-ban!
Romantikus étterem Budapest Ha romantikus éttermet keresel Budapesten, aligha találhatsz jobbat, mint a méltán híres Pierrot étterem a Budai Várnegyedben. Oly sok lánykérést, esküvői vacsorát és boldog első csókot láttak már ezek a falak: biztosak vagyunk benne, hogy Te, és kedvesed is emlékezetes perceket töltötök majd el nálunk! 
 

Romantikus étterem Budapesten, hangulatos belső térrel

Akár egy esős délutánon, akár verőfényes napsütésben is jó érzés egy picit megpihenni, és egy romantikus hangulatú étteremben újra egymásra találni a hétköznapok rohanásában. A minőségi együtt töltött idő ugyanis létszükséglet minden párkapcsolatban. Budapesten számos kellemes programlehetőség vár, a Budai Várnegyed pedig tökéletes választás, ha szerettek kirándulni, várost nézni! Az est lezárásaként pedig mi lehet jobb program, mint egy romantikus vacsora kettesben, az ikonikus Pierrot étteremben? 
 

Romantikus étterem Budapesten – zárt kertrésszel, kültéri vacsorára

Ha szerettek a szabad ég alatt romantikázni, és előnyben részesítitek a teraszos vagy kertes éttermeket, a Pierrot akkor is tökéletes megoldást kínál számotokra. Az étterem hátsó részén, teljesen elzárt területen ugyanis egy hangulatos, kellemes teraszrésszel is várunk, ahol a legnagyobb nyugalomban fogyaszthatjátok el ételkülönlegességeinket! 
 

Mi kell egy romantikus ebédhez vagy vacsorához a fővárosban?

Budapest egyik legnépszerűbb kirándulóhelye minden kétséget kizáróan a Budai Várnegyed. Nem csak turisták ezrei, de magyar kirándulni vágyók százai is megfordulnak itt nap, mint nap. A rengeteg látnivaló, a varázslatos környezet tökéletes hátteret biztosít, ha szeretnétek egy picit kiszakadni a hétköznapok fogságából, és eltölteni együtt egy kellemes, romantikus délutánt a városban. 
 

Romantikus étterem Budapesten, élő zongoraszóval

A kliséket mellőző romantika nem jelenti azt, hogy el kéne felejtenünk mindent, ami fokozná a hangulatot. A Pierrot étteremben éppen ezért minden este élő zongoraszóval várjuk kedves Vendégeinket, amely minden bizonnyal még magasabbra emeli majd az est fényét! 
Törjetek ki a sietős világból, fedezzétek fel a romantika új jelentését nálunk!
 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.