HU EN

Romantikus étterem kerttel: fedezd fel a Pierrot hangulatát!

Romantikus étterem kerttel: fedezd fel a Pierrot hangulatát!
A Pierrot egy olyan étterem kerttel, amellyel lenyűgözheted párod: lezseren elegáns, kifinomult mégis barátságos, ínycsiklandó fine dining fogásokkal… kell ennél több?
Romantikus étterem kerttel Legyen szó akár egy romantikus vacsoráról, akár csak egy kellemes, kettesben töltött napról vagy egy lánykérésről, a Pierrot tökéletes állomás lehet számotokra is. Befogadó magyar éttermünk kerttel, romantikus hangulattal, lenyűgöző ételekkel vár Titeket is a Budai Várnegyedben, a 13. századi várfalak között! 
 

Étterem kerttel: ha a szabadba vágytok…

A tavaszi, nyári hónapokban a legtöbben a szabadba vágyunk… A szikrázó napsütés, a hűsítő árnyék és a vibráló kék égbolt nagyszerű hátteret biztosít bizalmas beszélgetéseinknek, romantikus pillanatainknak éppúgy, mint egy laza ebédnek vagy vacsorának! A Pierrot-ban pedig nem csak egy terasszal, de egy valódi kis ékszerdobozra hajazó kerthelyiséggel várunk. A 13. századi várfalak között megbúvó kis kertünkben a romantikáé a főszerep: gyönyörű zöld növényzettel, csendes, elegáns hellyel várunk itt. 
 

Étterem kerttel, lezseren elegáns hangulattal

Az elegancia nálunk nem jelent feszélyezett hangulatot: a Pierrot-tal célunk egy olyan környezet megteremtése, ahol „lezseren elegáns”, barátságos környezetben élvezhetitek a legjobb fogásokat! Nálunk úgy élvezheted a kifinomult stílust és eleganciát, hogy az kényelmetlenné válna!
 

Étterem kerttel, fine dining fogásokkal

Elegáns magyar polgári éttermünkben nem csak a hangulatra, a dekorációra és a stílusra figyelünk oda, de a felszolgált fogások is lenyűgöző tálalással és ízvilággal várnak itt. Nemzetközi fine dining stílusú konyhánkból csak a legmagasabb minőségű ételek kerülhetnek az asztalodra, amelyet nemzetközi borokkal, pezsgőkkel koronázhatsz meg!
 

Étterem kerttel, rendezvényekre is!

Romantikus éttermünk és varázslatos kerthelyiségünk nem csak egy-egy étkezésre, de akár egy teljes rendezvény lebonyolítására is lehetőséget biztosítanak: a Pierrot zártkörű rendezvényekre exkluzívan bérelhető, így akár egy üzleti eseményre, akár egy esküvő utáni vacsorára is rendelkezésedre áll! 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.