HU EN

Romantikus vacsora Budapesten? Fedezd fel a Pierrot éttermet, és kápráztasd el kedvesed!

Romantikus vacsora Budapesten? Fedezd fel a Pierrot éttermet, és kápráztasd el kedvesed!
Szeretnéd elvinni szerelmed egy romantikus vacsorára Budapesten? Mutatjuk a legjobb éttermet erre a programra a Budai Várnegyedben!
Romantikus vacsora Budapesten
A randevúk, a kettesben eltöltött minőségi időtöltés minden párkapcsolat életében fontos szerepet játszik. Az,  hogy egy esetleges konfliktust hogyan tudunk közösen legyőzni a kapcsolatban, nagyban múlik azon is, hogy mennyi ilyen élményt halmoztunk fel, mennyi közös emléket, mennyi közös pillanatot gyűjtöttünk össze az évek során. Éppen ezért egy romantikus vacsora Budapesten nem csak egy kellemes időtöltés, de kapcsolatotok szempontjából is fontos lehet! 
Lepd meg kedvesed egy randevúval, látogassatok el hozzánk egy romantikus vacsorára, és fedezzétek fel a Budai Vár legszebb részeit! Mit tud nyújtani éttermünk ehhez?
 

Romantikus vacsora Budapesten, elegáns, kifinomult légkörben a Pierrot-ban

A Pierrot étterem a lezser eleganciát testesíti meg. Kifinomult megjelenése tökéletes hátteret biztosít bármilyen komolyabb eseménynek – legyen szó akár egy randevúról, akár egy üzleti megbeszélésről – lezser hangulata pedig lehetőséget teremt rá, hogy feszengésektől mentesen érezzétek jól magatokat. 
Az étterem belső terében a kellemes, romantikus hangulatról a lágy zongoraszó gondoskodik.
 

Romantikus vacsora Budapesten, a Pierrot kerthelyiségében

Ha pedig a tavaszi-nyári időszakban szeretnétek élvezni a szikrázó napsütést, a Pierrot hátsó kertjében is elfogyaszthatjátok a romantikus vacsorát Budapesten. Ez a kerthelyiség jóval több, mint egy terasz: egy eldugott kis oázis, ahol zöld növényzettel körülvéve, a 13. századi várfalak között fogyaszthatjátok el a kiválasztott fogásokat és italokat. 
 

Romantikus vacsora Budapesten fine dining fogásokkal

Nem csak az étterem hangulata biztosítja, hogy különleges élményben legyen részetek a romantikus vacsora alkalmából – de az ételkínálatunk is. Összhangban éttermünk megjelenésével, fogásainkat is mind elegáns tálalásban láthatjátok: a nemzetközi és magyar ételek között pedig mindenki talál olyat, amit szívesen megkóstolna! 
 

Romantikus vacsora Budapesten, széles bor és pezsgőválasztékkal

A romantikus vacsorához koccintás is dukál! Elegáns fogásaink mellett kiváló borlapunkról is válogathattok, amelyen főként nemzetközi bor- és pezsgőválogatást találtok.
 
 

Romantikus étterem, akár rendezvényekre, esküvőkre is! 

Éttermünk nem csupán romantikus vacsorákra, de akár rendezvényekre, esküvőkre is kiválóan alkalmas! A klasszikus és kifinomult belső termekben akár 70 főt is képesek vagyunk fogadni, míg a kerthelyiségben további 60 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. 

 

Sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményedet és növeljük a weboldalunk minőségét. További infokért kattints ide.